trainingsdag

Schat jezelf op waarde

écht een cadeau voor jezelf!

Waarom deze training?

Als je jezelf waardeert, maak je keuzes die jou heel veel plezier en energie opleveren.
Het zou zomaar kunnen dat je veel te doen hebt in jouw dagelijks leven. Alleen daarom al is het soms nodig goed naar je eigen waarden te kijken. Even resetten om te bepalen wat voor jou prioriteit heeft.
Je (opnieuw) bewust worden van jouw talent en kracht. Beter in staat zijn jouw kwaliteiten in te zetten en te presenteren. Zodat je keuzes maakt die jóú plezier en energie opleveren.
Dat is de kern van de trainingsdag Schat Jezelf Op Waarde. Een onvergetelijke ervaring die je met gelijkgestemde vrouwen beleeft!

de feiten
 • Je straalt kracht uit.
 • Jouw keuzes zijn voor de lange termijn.
 • Je richt je op de kern van jouw ambitie.
 • Je zorgt goed voor jezelf!
 • Jouw eigenwaarde groeit.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling versnelt.
en de twijfels…
 • Ik word niet gewaardeerd, ik kan het dus niet.
 • In mijn ambitie vergeet ik wat ik zelf wil.
 • Waarom ben ik zo streng voor mezelf en mag ik niet falen?
 • Ik heb een beeld bij goed moederschap en daar voldoe ik niet aan.
 • Waarom doe ik me soms kleiner voor dan ik ben?
Voor jou als je
 • Een reset wilt om te bepalen of je nog wel energie haalt uit wat je doet.
 • Bevestiging zoekt in keuzes die je hebt gemaakt in werk, privé en passie.
 • Graag je talenten en kracht wilt (her)ontdekken en/of bevestigt wilt zien.
 • Jouw kwaliteiten sterker wilt benadrukken.
 • Jezelf duidelijker wilt positioneren.
‘TIJDELIJKE ABNORMAAL’

Natuurlijk houden we tijdens de training rekening met de ‘anderhalve meter samenleving’ waarin we ons nu bevinden. Samen met de locatie houden we ons aan de regels van het RIVM. We doen er alles aan om jou veilig te laten voelen.

LIEVER EERST TELEFONISCH KENNISMAKEN?

Dat mag altijd. Ook als je gewoon nieuwsgierig bent of als je wilt weten of dat wat je zoekt wel aan de orde komt. Aarzel niet en bel gerust op 06 1540 0104. Ik kijk uit naar je telefoontje!

Donderdag 26 november 2020 | 9.30-17.00

Volledig verzorgd
Op de bijzondere locatie The BAR-N in Terschuur, vlakbij Amersfoort
(gratis parkeren en goed bereikbaar met openbaar vervoer)

Je krijgt er mijn boek “Minder moeten meer plezier bij

prijs

297.-

Volledig verzorgd

REVIEWS VAN DEELNEEMSTERS

Inzicht in mijn capaciteiten…

De training heeft ervoor gezorgd dat ik inzicht heb gekregen in mijn capaciteiten door de feedback van de anderen. Hierdoor ben ik ook weer gaan geloven in mijzelf en kan ik mezelf nu ook echt op waarde schatten. Ik weet nu dat de eigenschappen die ik als zwakte zag door anderen juist als kracht worden gezien.
Jessica 
Susan Veldkamp - Plezierinspirator
2020-04-20T14:00:27+02:00
De training heeft ervoor gezorgd dat ik inzicht heb gekregen in mijn capaciteiten door de feedback van de anderen. Hierdoor ben ik ook weer gaan geloven in mijzelf en kan ik mezelf nu ook echt op waarde schatten. Ik weet nu dat de eigenschappen die ik als zwakte zag door anderen juist als kracht worden gezien. Jessica 

Ervaren als zeer waardevol

De training ‘Schat jezelf op waarde’ is eigenlijk een training die eenieder zichzelf cadeau zou moeten doen. Ik ervaarde het als zeer waardevol. Ik ben nu bewuster wat er in me omgaat en ook hoe ik mij eventueel op een andere manier kan presenteren.
Joyce | Essent 
Susan Veldkamp - Plezierinspirator
2020-04-20T14:01:15+02:00
De training ‘Schat jezelf op waarde’ is eigenlijk een training die eenieder zichzelf cadeau zou moeten doen. Ik ervaarde het als zeer waardevol. Ik ben nu bewuster wat er in me omgaat en ook hoe ik mij eventueel op een andere manier kan presenteren. Joyce | Essent 

Training met diepgang

Susan zet een persoonlijke en vertrouwelijke sfeer neer waarin gedeeld kan worden. De training heeft diepgang en er zijn prettige werkvormen waarin je veel input aan elkaar geeft.
Maartje | UWV
Susan Veldkamp - Plezierinspirator
2020-04-20T14:02:23+02:00
Susan zet een persoonlijke en vertrouwelijke sfeer neer waarin gedeeld kan worden. De training heeft diepgang en er zijn prettige werkvormen waarin je veel input aan elkaar geeft. Maartje | UWV

Zevenmijlslaarzen…

Ik heb door de training van Susan een onbetaalbare stap in zevenmijlslaarzen gezet op de weg die ik te gaan heb.
Sanne 
Susan Veldkamp - Plezierinspirator
2020-04-20T14:03:27+02:00
Ik heb door de training van Susan een onbetaalbare stap in zevenmijlslaarzen gezet op de weg die ik te gaan heb. Sanne 

Ik kan nu kiezen

Ik ben me bewust geworden van mijn patronen en mijn echte gevoel. Ik kan nu kiezen voor datgene wat goed is en goed voelt, voor mij.
Dieuwke
Susan Veldkamp - Plezierinspirator
2020-04-20T14:04:38+02:00
Ik ben me bewust geworden van mijn patronen en mijn echte gevoel. Ik kan nu kiezen voor datgene wat goed is en goed voelt, voor mij. Dieuwke

Wat een bijzondere training!

Wat een bijzondere training! Ik weet eigenlijk niet waar ik moet beginnen met de training te omschrijven. Ik heb al vele trainingen tijdens mijn carrière gevolgd, maar die staan in de schaduw van deze training.
Esther de Bruin | Essent
Susan Veldkamp - Plezierinspirator
2020-04-20T14:05:09+02:00
Wat een bijzondere training! Ik weet eigenlijk niet waar ik moet beginnen met de training te omschrijven. Ik heb al vele trainingen tijdens mijn carrière gevolgd, maar die staan in de schaduw van deze training. Esther de Bruin | Essent

Op unieke wijze

Susan krijgt haar deelnemers naar hun gevoel van eigenwaarde en weet op unieke wijze mensen te laten ervaren waar ze nu staan en waar ze heen willen. Met passie vertelt ze over haar eigen ervaringen en heeft interesse en compassie in het verhaal van haar deelneemsters. Een tot in de puntjes verzorgde dag waar ik met plezier aan terugdenk.
Christy Melpignano-Beerda | CMB coaching
Susan Veldkamp - Plezierinspirator
2020-06-19T12:40:33+02:00
Susan krijgt haar deelnemers naar hun gevoel van eigenwaarde en weet op unieke wijze mensen te laten ervaren waar ze nu staan en waar ze heen willen. Met passie vertelt ze over haar eigen ervaringen en heeft interesse en compassie in het verhaal van haar deelneemsters. Een tot in de puntjes verzorgde dag waar ik met plezier aan terugdenk. Christy Melpignano-Beerda | CMB coaching
0
0
Susan Veldkamp - Plezierinspirator

Gebruik je op jouw werk het Springest Opleidingsplatform? Dan vind je mijn trainingen en coaching ook daar.

Springest

Volgen

Nieuwsgierig? 

Of samen kijken of jouw werkgever de training vergoedt? Laat je gegevens achter en ik neem binnen 24 uur contact met je op. Liever nu direct? Je kunt me bereiken via 06 1540 0104 en susan@susanveldkamp.com.

Share This
×