fbpx

Zullen we maar ergens beginnen?

Besloten Facebook groep!

In de besloten Facebook groep Plezierinspiratie vind je allerlei manieren om je te laten inspireren te kiezen voor plezier. En niet alleen inspiratie, je krijgt ook tips in hoe je het aan kunt pakken. Veel plezier!

 

Social

Wil je plezierinspiratie terugzien in jouw social feeds? Je kunt me hier bijna dagelijks vinden.

Ik krijg iedere keer weer een grote glimlach bij je posts

Ik word blij van je posts!

Link naar Instagram
Link naar LinkedIn
Link naar Facebook

Blogs

Op een meer uitgebreide manier lezen over hoe ik het mezelf gemakkelijker maak? Iedere een tot twee weken vind je hier een nieuwe blog.

Schat jezelf op waarde!

Zelfvertrouwen heb ik altijd gehad. Ik startte in 1995 aan de HTS zonder de juiste vooropleiding. Fout van school maar ik mocht het proberen. Nooit heb ik getwijfeld of ik het wel zou halen en ik haalde het. In 1999 heb ik al rokend de vierdaagse in Nijmegen...

Link naar boek bestellen

Boek Minder moeten meer plezier

Waarom lijkt het alsof je alleen maar doet wat je moet? Je moet je best doen op je werk, je moet er zijn voor de mensen om je heen, je moet een goede moeder zijn en je moet dingen goed doen en bij voorkeur perfect. Ergens weet je dat je het liever anders wilt en toch doe je het niet. Dat is eigenlijk raar, want het kost hartstikke veel energie! Waarom niet gewoon doen wat jou het meeste plezier oplevert? Ontdek hoe je met jouw ‘moeten’ kunt stoppen en laat je via het boek Minder moeten meer plezier inspireren om te kiezen voor plezier!

De prijs van het boek is € 21,40 inclusief btw en verzendkosten.

Link naar boek bestellen