fbpx

Lezing Word Gezien!

Het vrouwenquotum voor grote bedrijven is in zicht. Desondanks kunnen bedrijven en vrouwen ook zelf de regie nemen. Want op het moment dat vrouwen in staat zijn zichzelf krachtiger te positioneren, creëren zij hun eigen doorgroeimogelijkheden. Maar al te vaak komt het echter voor dat een vrouw haar eigen kwaliteiten niet of onvoldoende ziet. Hierdoor is zij minder in staat van haar kwaliteiten gebruik te maken. Laat staan dat ze deze kan laten zien!

Onderzoek* toont aan dat één van de oorzaken van het lage percentage vrouwen in de top van het bedrijfsleven is, dat vrouwen zichzelf (generaliserend gezegd) onvoldoende laten zien. In organisaties met veel ongeschreven regels, is de noodzaak zelfs nog groter dat vrouwen zichzelf zichtbaar te maken.

In deze lezing krijgt het publiek hiervoor inzichten vanuit verschillende invalshoeken en concrete tips opgedaan in dertien jaar succesvolle saleservaring. Waarom niet alleen een rijtje tips? Overgaan tot uitvoer is vaak moeilijker dan de uitvoer zelf.

Intentie

De lezing is níet ontwikkeld vanuit de overtuiging dat vrouwen de oorzaak zijn van het feit dat er minder vrouwen in de (sub)top werkzaam zijn. Ook is de lezing níet bedoeld om vrouwen masculien gedrag te leren vertonen. Dat levert geen diversiteit en daarmee balans op.

Dank je wel voor je professionele presentatie. De open discussie was zeer inspirerend! Een aanrader!

Claudia Ziegler-Zech

IMN Netherlands

Je hebt ons veel stof tot nadenken gegeven en dat is altijd goed.

Charlene

Wgotthis

Expertise

  • Dertien jaar succesvolle saleservaring
  • Deskundig in verschillende rollen: medewerker, manager en MT-lid
  • Als NLP Practitioner altijd op zoek naar wat mensen motiveert zichzelf te ontwikkelen én wat hen ervan weerhoudt te groeien

Lezing Word Gezien!

  • 350 euro excl. btw
  • 45 minuten
  • Inclusief reistijd en -kosten binnen Nederland
  • Optioneel: boek Minder Moeten Meer plezier (17,50 euro incl. btw)

Boeken of meer weten?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Liever nu direct? Je kunt me bereiken via 06 1540 0104 en susan@susanveldkamp.com.

15 + 1 =