online cursus

Doen waar je energie van krijgt!

ontdek waar je energie van krijgt!

Waarom deze cursus?

Met een fijne, positieve en opgewekte energie kun je de hele wereld aan! De leuke dingen zijn nóg leuker en de minder leuke dingen zijn net even wat minder erg.
Hoe je aan die fijne energie komt? Door te doen waar je blij van wordt. Hoe eenvoudig deze woorden ook klinken, écht kiezen voor datgene wat jou blij maakt, is niet altijd even vanzelfsprekend.

Dat is precies waarom het zo belangrijk is er af en toe even bij stil te staan. Waar ben je goed in? Wat maakt jou blij? Hoe maak je nu die alledaagse keuzes die jóú plezier en energie geven. Ook al komt het eigenlijk niet uit. Dat is waar het om gaat bij de online cursus Doen Waar Je Energie Van Krijgt. Een reis langs heel veel mooie kanten van jou. Echt even genieten van jezelf. En je hoeft er de deur niet voor uit.

de feiten
 • Je weet wat jou plezier oplevert!
 • Je hebt meer zelfvertrouwen.
 • Jouw energie stijgt.
 • Je bent je (weer) heel bewust van waar je goed in bent.
 • Je hoeft wat minder van jezelf.
Hoe het werkt
 • Via inspirerende vlogs krijg je inzichten en korte opdrachten.
 • Je bepaalt zelf wat je wanneer volgt.
 • Heb je vragen? Dan ben ik er voor je. 
 • Je eindigt met een concreet en persoonlijk stappenplan voor meer energie.
Online Cursus Doen Waar Je Energie Van Krijgt
voor jou als je
 • (Nóg) meer voor jezelf wilt kiezen.
 • Meer wilt kunnen kiezen voor wat je wilt in plaats van wat je moet.
 • Vaker wilt doen wat je leuk vindt.
 • Bewust(er) wilt zijn van waar je goed in bent.
 • Of gewoon even aandacht aan jezelf wilt besteden!
LIEVER EERST TELEFONISCH KENNISMAKEN?

Dat mag altijd. Ook als je gewoon nieuwsgierig bent of als je wilt weten of dat wat je zoekt wel aan de orde komt. Aarzel niet en bel gerust op 06 1540 0104. Ik kijk uit naar je telefoontje!

Online cursus Doen waar je energie van krijgt

Je kunt gelijk beginnen

 • Je hebt 30 dagen de tijd om de cursus te volgen.
 • Inclusief werkboek.
 • Via Instagram. Geen Instagram? Je krijgt hulp bij het aanmaken van een account.
prijs

24.-

Inclusief werkboek

REVIEWS VAN DEELNEEMSTERS

Grote positieve gevolgen!Ik heb inzicht gekregen in hoe ik nog beter kan focussen op wat echt belangrijk voor me is! Ik denk nu meer in ‘t voor mezelf kiezen.
De training was makkelijk te volgen met grote positieve gevolgen 🙂
Suus

Susan Veldkamp - Plezierinspirator
2020-05-25T07:39:32+00:00
Ik heb inzicht gekregen in hoe ik nog beter kan focussen op wat echt belangrijk voor me is! Ik denk nu meer in ‘t voor mezelf kiezen. De training was makkelijk te volgen met grote positieve gevolgen 🙂 Suus

Even tijd voor mezelf

Fijn om een stukje zelf reflectie toe te passen. Door tijd te maken voor de cursus ook weer voor jezelf te kiezen en even niet met andere dingen bezig te zijn. Dat is namelijk mijn valkuil geweest waarom ik in een burn-out zit. Toch ben ik weer begonnen te doen wat ik leuk vond en krijg er langzaam ook weer plezier in.
Jessica
Susan Veldkamp - Plezierinspirator
2020-05-25T07:42:25+00:00
Fijn om een stukje zelf reflectie toe te passen. Door tijd te maken voor de cursus ook weer voor jezelf te kiezen en even niet met andere dingen bezig te zijn. Dat is namelijk mijn valkuil geweest waarom ik in een burn-out zit. Toch ben ik weer begonnen te doen wat ik leuk vond en krijg er langzaam ook weer plezier in. Jessica

Heel waardevolle inhoud

De cursus had heel waardevolle inhoud. Ik heb wel eens vaker een cursus via Instagram gevolgd en dat bleek eigenlijk altijd een soort lokkertje waarin één boodschap 36 keer werd herhaald om je vervolgens korting te geven op (ook met de korting) dure ‘echte’ training te volgen. Dit voelde zo misleidend en zonde van mijn tijd. Bij deze curus was dit allerminst het geval. Ik had niet verwacht dat ik door middel van een online curus zo goed met mezelf aan de slag kon.
Sanne
Susan Veldkamp - Plezierinspirator
2020-05-25T07:44:04+00:00
De cursus had heel waardevolle inhoud. Ik heb wel eens vaker een cursus via Instagram gevolgd en dat bleek eigenlijk altijd een soort lokkertje waarin één boodschap 36 keer werd herhaald om je vervolgens korting te geven op (ook met de korting) dure ‘echte’ training te volgen. Dit voelde zo misleidend en zonde van mijn tijd. Bij deze curus was dit allerminst het geval. Ik had niet verwacht dat ik door middel van een online curus zo goed met mezelf aan de slag kon. Sanne

Een betere kijk op mezelf

De cursus heeft mij een betere kijk op mezelf en mijn kwaliteiten en talenten gegeven. Ik doe nu meer wat zich aandient en wat ik leuk vind en niet omdat het moet. Het was leuk om te doen en afwisselend.
Natasja
Susan Veldkamp - Plezierinspirator
2020-05-25T07:46:24+00:00
De cursus heeft mij een betere kijk op mezelf en mijn kwaliteiten en talenten gegeven. Ik doe nu meer wat zich aandient en wat ik leuk vind en niet omdat het moet. Het was leuk om te doen en afwisselend. Natasja
0
0
Susan Veldkamp - Plezierinspirator

Gebruik je op jouw werk het Springest Opleidingsplatform? Dan vind je mijn trainingen en coaching ook daar.

Springest

Volgen

Nieuwsgierig?

Of heb je een vraag? Laat je gegevens achter en ik neem binnen 24 uur contact met je op. Liever nu direct? Je kunt me bereiken via 06 1540 0104 en susan@susanveldkamp.com.

Share This
×