fbpx

Deze podcast had nog veel meer titels kunnen hebben… Hoe werkt dat nu, in balans zijn tussen kracht en zacht? Doelgericht zijn VS doen wat op je pad komt. Vrouw, word eens wat brutaler! Het vergt moed naar jezelf te kijken. Krijg je een baan omdat je vrouw bent, pak die kans! Ester Wijnen deelt haar visie op al deze onderwerpen.
Gelijk luisteren naar de Plezierinspiratie Podcast | Interview Ester Wijnen? Dat kan op iTunes, Spotify en SoundCloud.

Over Ester Wijnen

Misschien ken je Ester wel van haar LinkedIn bericht over partnergeweld. In de zomer van 2020 deelde ze dat ze jarenlang te maken heeft gehad met huiselijk geweld. Om de wereld duidelijk te maken dat je ook als sterke en onafhankelijke vrouw slachtoffer kunt zijn.
Dat is gelukt. Met duizenden reacties en meer dan een miljoen views is Ester een taboe aan het doorbreken.

Ester Wijnen is leiderschapscoach, organisatie adviseur, werkt regelmatig als interim manager en is lid van Topvrouwen.nl. Je vindt haar op www.esterwijnen.nl. Luister naar een inspirerend gesprek met een veelzijdige en zelfbewuste vrouw.

Het hele interview

De Plezierinspiratie Podcast | Interview met Ester Wijnen vind je op iTunes, Spotify en SoundCloud. Of zoek op Susan Veldkamp in je podcast app.

Veel luisterplezier!
Susan Veldkamp | Plezierinspirator

 

Nog meer plezier vinden?

Bestel vandaag nog het boek Minder Moeten Meer Plezier. Niet de reguliere prijs van 17.50 maar 9.95 ínclusief verzendkosten & persoonlijk kaartje van Susan.

Over de Plezierinspiratie Podcast

In deze podcast reeks interview ik inspirerende mensen over hoe zij kiezen voor datgene wat hen energie en plezier oplevert. Persoonlijk én binnen hun vakgebied. Over hoe je als mens en organisatie ondanks tegenslag toch de regie neemt. Met als resultaat verrassende keuzes, energie én plezier!

Alle Plezierinspiratie Podcasts vind je hier: