fbpx

“Mijn vader en Jacques van Gils inspireren mij” antwoordt Rick Moorman op mijn vraag wie hem inspireert. In mijn hoofd: Jacques van Gils? Ken ik niet.. Oh nee wacht, Rick zit in de mode, Van Gils… Zou het?? “Mijn vader is er niet meer en Jacques blijft al lange tijd bewust uit de media. Maar ik zal hem vragen mee te doen aan jouw podcast.”
Gelijk luisteren naar de Plezierinspiratie Podcast | Interview Jacques van Gils? Dat kan op iTunes, Spotify en SoundCloud.

Luister naar het interview met een ondernemer die alleen maar groot denkt en doet. Jacques van Gils vertelt over failliet gaan, wat je helpt eruit te komen en zelfs weer succesvol te zijn. Hij deelt open over hoe belangrijk het is vanuit een positieve energie te bouwen. Zeker na tegenslag. Ook vertelt hij wat hij had willen worden als hij niet het bedrijf van zijn vader had hoeven overnemen.

Een fascinerend gesprek met iemand die veel betekent in de Nederlandse (heren)mode.

Over Jacques van Gils

Jacques van Gils maakt samen met zijn twee broers deel uit van de tweede generatie Van Gils. Ook de derde generatie is inmiddels actief in het productiebedrijf wat The Makers heet. Een bedrijf dat levert aan bekende merken en maatpakken produceert. Jacques is actief op de gebieden design en kwaliteit. Meer info vind je op www.themakers.nl.

Het hele interview

De Plezierinspiratie Podcast | Interview Jacques van Gils vind je op iTunes, Spotify en SoundCloud. Of zoek op Susan Veldkamp in je podcast app.

Veel luisterplezier!
Susan Veldkamp | Plezierinspirator

 

Nog meer plezier vinden?

Bestel vandaag nog het boek Minder Moeten Meer Plezier. Niet de reguliere prijs van 17.50 maar 9.95 ínclusief verzendkosten & persoonlijk kaartje van Susan.

Over de Plezierinspiratie Podcast

In deze podcast reeks interview ik inspirerende mensen over hoe zij kiezen voor datgene wat hen energie en plezier oplevert. Persoonlijk én binnen hun vakgebied. Over hoe je als mens en organisatie ondanks tegenslag toch de regie neemt. Met als resultaat verrassende keuzes, energie én plezier!

Alle Plezierinspiratie Podcasts vind je hier: