fbpx

Gelijk luisteren naar de Plezierinspiratie Podcast | 7 Misverstanden Over Jezelf Positioneren (11.58)? Dat kan op Spotify, iTunes en SoundCloud.

De belangrijkste reden om mee te doen aan mijn masterclasses en workshops over jezelf positioneren, is het hebben van weerstand tegen jezelf op de borst kloppen.

Op de 2e plek staat niet weten hoe. Daarover ontvangen mensen graag tips & tricks. Maar als je gelooft dat jezelf positioneren gelijk staat aan jezelf op de borst moeten kloppen, dan snap ik wel dat je niet weet hoe je dat precies moet doen.

Wat is jezelf positioneren?

Jezelf positioneren is niets meer en minder dan een middel waarmee je regie neemt over jouw groeipad of carrière. Je wilt iets en om dat te bereiken, is het handig dat mensen dingen over je weten die in lijn zijn met wat jij graag wilt. Punt.

Als mensen dit weten, wordt de behoefte aan tips & tricks al kleiner. Als ik vervólgens vraag voorbeelden te geven van hoe je dat kunt doen, dan komt bijna iedereen tot de conclusie dat ze het eigenlijk al doen. Niks tips & tricks. Geen rare kunsten uithalen die helemaal niet bij je passen. Op het moment dat je het uit de grond van je hart niet leuk vindt, ga je het niet doen.

Tip

Als je net begint of besluit jezelf hierin nog verder te ontwikkelen, daag jezelf een beetje uit, ga uit je comfortzone en wees mild voor jezelf. Sta jezelf toe te vallen, sta weer op en ga door.

7 Misverstanden Over Jezelf Positioneren

In deze podcast vind je 7 misverstanden over jezelf positioneren. Luister naar de Plezierinspiratie Podcast | 7 Misverstanden Over Jezelf Positioneren (11.58)? Dat kan op Spotify, iTunes en SoundCloud.

Ontdek hoe leuk jezelf positioneren is

Wil je weten hoe je jezelf positioneert op een manier die bij je past terwijl je trouw blijft aan jezelf.

Je bewust zijn van hoe je een plek in iemands hoofd krijgt.

Zodat jij regie neemt over jouw werkleven, jouw kansen op doorgroeien vergroot en misschien ook wel die salarisverhoging krijgt.

Je bent van harte welkom bij de mini-training Positioneer Jezelf In 5 Stappen.

==> Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Graag even contact? Stuur een bericht via academy@susanveldkamp.com.

Veel plezier!
Susan Veldkamp